La Liga Lars Gram-Hanssen

Medie: Mbappé er rejst til Madrid

Foto: Getty Images

Kylian Mbappé er angiveligt taget til Madrid sammen med holdkammeraten Achraf Hakimi. Der forlyder dog ikke noget om, at franskmanden skal mødes med Real Madrid.

Af Lars Gram-Hanssen

Kylian Mbappé er mandag blevet spottet i Madrid, hvilket selvsagt har kastet benzin på rygterne om, at den franske superstjerne står foran et sommerskifte til Real Madrid. 

Det er det spanske medie Cope, der bringer historien om, at Kylian Mbappé aktuelt befinder sig i den spanske hovedstad. 

- PSG-spilleren spiste mandag på en berømt restaurant i hovedstaden, sammen med holdkammeraten Achraf og den marokkanske spillers bror, skriver Cope således. 

Ifølge Cope har Paris Saint-Germains spillere fået fri indtil onsdag, og derfor har Kylian Mbappé altså haft mulighed til at tage en smuttur til Madrid, hvor franskmanden muligvis bosætter sig ganske snart. 

Kylian Mbappé har på Instagram delt et billede, hvor han optræder sammen med Achraf Hakimi, der har en fortid i Real Madrid. Ifølge Football Espana er også den tidligere Real Madrid-duo Sergio Ramos og Keylor Navas med på turen sammen med Mbappé og Hakimi.

Flere spillere fra Paris Saint-Germain udnytter feriedagene til små ferier. Neymar er eksempelvis rejst til Barcelona, mens Lionel Messi og Leandro Paredes er rejst til Saudi Arabien.