• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Obaida El-Itr

Medie: Neymar har tilbudt sig selv til denne klub

Foto: Getty Images

Brasilianske Neymar er klar til at gå betydelig ned i løn for at sikre et skifte til FC Barcelona, skriver medie.

Af Obaida El-Itr

Superstjernen Neymar har haft et vanskeligt år i Ligue 1-klubben PSG. Den brasilianske offensivspiller har døjet med skader og dermed misset en række afgørende kampe for Paris-klubben. Han står noteret for 29 kampe i indeværende sæson.

I sidste måned mødte en gruppe inkarnerede fans op ved Neymars bopæl og forlangte hans afsked. Det skete som led i en protest mod stjernerne i PSG, da fansene ikke var helt tilfreds med situationen i klubben.

Neymar er de seneste mange uger blevet rygtet til en række klubber, herunder Manchester United, men meget peger i retning af, at sydamerikaneren har en bestemt destination for øje.

Han vil tilbage til FC Barcelona, som han tørnede ud for i cirka fire år.

Det skriver spanske Sport.

Neymar har angiveligt tilbudt sig selv til sin gamle arbejdsgiver, og han er godt klar over, at han ikke kan tjene det samme i Spanien.

Brasilianeren har kontrakt med PSG i yderligere to, så det bliver ifølge mediet en meget besværlig proces, da Barcelona også skal forhandle med PSG om en overgangssum.

Landsholdsspilleren nåede at spille 186 kampe for Barcelona med 105 mål og 76 assists til følge, før han skiftede til den franske hovedstadsklub i en rekordhandel.