Video : Tipsbladet
La Liga

Medie: Real Madrid vil hente La Liga-stjerne hjem

Takefusa Kubo er i gang med sit helt store gennembrud for Real Sociedad. Det sker efter tre år i Real Madrid, hvor han aldrig slog igennem efter et hav af lejeophold. Nu vil den spanske kongeklub hente ham hjem igen, lige efter at have sluppet ham.

I 2019 købte Real Madrid en dengang ukendt 18-årig japaner fra FC Tokyo på en fri transfer. Umiddelbart efter lejede man derfor Takefusa Kubo ud til først Mallorca, dernæst Villareal, så Getafe og til sidst Mallorca endnu engang.

Den nu 23-årige japaner nåede derfor aldrig at spille en eneste kamp for Real Madrid. I sommeren 2022 solgte den spanske kongeklub ham nemlig endegyldigt til Real Sociedad. Og det virkede til, at det var en permanent transfer, der skulle til.

I hvert fald nyder Takefusa Kubo i øjeblikket stor succes i Sociedad, hvor han virkelig er blomstret op og scorer mål efter behag med blandt andet fem mål på otte kampe i La Liga i denne sæson.

Det er heller ikke gået Real Madrids næse forbi, der nu endelig føler sig overbevist om, at japaneren er god nok til dem. De skulle derfor lukrere på at hente japaneren ”hjem” til næste sommer, hvor de angiveligt kan få ham for 223 millioner kroner. Det skriver Mundo Deportivo.

Hovedpersonen selv vil dog ikke skifte for enhver pris. Han er nemlig glad i Real Sociedad og frygter at blive ”en af mange”, hvis han tager skiftet tilbage til Real Madrid. I sommer afviste han blandt andet et bud fra Saudi-Arabien, hvor han ellers kunne seksdoble sin månedsløn, ligesom han også afviste Napoli.

Der skal derfor noget helt særligt til fra Real Madrid, hvis de skal overbevise japaneren om, at han skal tage skiftet tilbage til kongeklubben.

Takefusa Kubos kontrakt med Real Sociedad løber frem til 2027.