La Liga Kenneth Jensen

Medie: Så meget kræver Atletico for Daniel Wass

Foto: Getty Images

Det er langt fra sikkert, at Daniel Wass har en fremtid i Atletico Madrid.

Af Kenneth Jensen

Han har bare spillet én kamp for Atletico Madrid, og spørgsmålet er, om det bliver til mange flere for danske Daniel Wass.

Højrebacken, som klubben i januar købte i Valencia, blev skadet i den ene kamp, han spillede - det var i øvrigt mod FC Barcelona - og noget tyder på, at træner Diego Simeone gerne siger farvel til danskeren denne sommer.

Mediet Okdiario fortæller, at Atletico Madrid vil sælge enten Daniel Wass eller kroaten Sime Vrsaljko, og at pilen peger mod, at det er Wass, man vil af med. 

Det fremgår også, at man kræver samme beløb, som man købte ham for. Daniel Wass kostede omkring 19 millioner kroner. Landsholdsbacken, der fylder 33 i næste uge, har et år igen af aftalen med Atletico Madrid.

Samtidig kan både Okdiario og flere franske medier fortælle, at Atletico Madrid ser nærmere på Lens' 29-årige højre back Jonathan Clauss. Franskmanden har et år igen af sin aftale med Lens, men menes alligevel at koste en hel del mere, end man kan få for at sælge Wass. Han har spillet en strålende sæson med fem scoringer og 11 assister for Lens, og så har han fået to A-landskampe for Frankrig.

Brøndby har tidligere flirtet med Daniel Wass, men det er svært at se BIF betale op om 20 millioner kroner for at hente en 33-årige back. Så hvis det er de beløb, der skal til for at lokke danskeren væk fra Atletico Madrid i denne omgang, er det næppe en retur til dansk fodbold lige nu, selv om Wass også tidligere har åbnet for at vende hjem.

Daniel Wass kan i øvrigt meget vel være i den landsholdstrup, som Kasper Hjulmand udtager senere tirsdag.