Video : Tipsbladet
La Liga

Medier: Storklub betaler over 500 mio. for stjerne

Ifølge en række medier står Raphinha nu overfor et skifte til Barcelona, som betaler et godt stykke over en halv milliard kroner for kantspilleren.

Leeds-profilen Raphinha er nu meget tæt på at gennemføre et stort skifte til Barcelona.

Sådan lyder det nu fra både Goal og Daily Mail. Også transferguruen Fabrizio Romano melder, at skiftet ser ud til at være tæt på at blive realiseret. 

Der er lidt forskellige meldinger om, hvad Barcelona betaler for den 25-årige Raphinha. Ifølge Romano har Barcelona budt 535 millioner kroner, mens Goal skriver 528 millioner kroner. Ifølge Daily Mail lyder prisen på 554 millioner kroner inklusive diverse variabler. 

Raphinha så ud til at være på vej til Chelsea, men ifølge Goal har Barcelona nu 'vundet kapløbet' om den brasilianske landsholdsspiller, der scorede 11 Premier League-mål for Leeds i sidste sæson. Det er angiveligt Raphinha selv, der har presset på for at komme til Barcelona i stedet for Chelsea. 

Ifølge Goal har Leeds accepteret, at Barcelona deler betalingen op, idet den spanske klubs aktuelle økonomi ikke tillader, at klubben kan betale det fulde beløb lige nu. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.