• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

Messi afslører: Derfor fravalgte jeg Barcelona

Foto: Getty Images

Lionel Messi har nu forklaret, hvorfor han har fravalgt muligheden for at vende tilbage til Barcelona.

Af Lars Gram-Hanssen

Onsdag var en dårlig dag for mange Barcelona-fans, idet drømmen om en Lionel Messi-retur led et endegyldigt knæk med argentinerens præsentation i Inter Miami. 

I et interview med Mundo Deportivo har den argentinske verdensmester nu begrundet sin beslutning om ikke at vende tilbage til Barcelona. 

- Sandheden er, at jeg selvfølgelig gerne ville (komme tilbage, red.). Jeg var meget spændt over muligheden for at vende tilbage. Men på den anden side, efter at have oplevet det, jeg oplevede (tilbage i sommeren 2021, red.), og det exit, jeg havde, ønskede jeg ikke at ende i den samme situation igen, hvor jeg ville skulle se tiden an og efterlade min fremtid i andres hænder, lyder det fra Lionel Messi i interviewet. 

- Jeg ønskede at tage min egen beslutning og tænke på mig selv og min familie. Selvom jeg hørte, at det blev sagt, at La Liga havde accepteret det hele, og alt var fint i forhold til min retur, så var der stadig mange andre ting, der skulle gøres. Jeg hørte, at de var nødt til at sælge spillere eller sænke spillerlønninger, og sandheden er, at jeg ikke ønskede at gå igennem alt det. 

- Jeg er allerede blevet anklaget for mange ting, der ikke var sande, i min karriere i Barcelona, og jeg var allerede en smule træt. Jeg ønskede ikke at gå igennem alt det igen. 

Lionel Messi fortæller endvidere i interviewet, at det var hårdt at rykke familien til Paris, og at argentineren derfor nu vil prioritere sin families trivsel.