Video : Tipsbladet
La Liga

Messi udpeger teenager: Han kan vinde Ballon d'Or

Den næste Barcelona-spiller i række til at vinde en Ballon d'Or er åbenlys for Messi.

Lionel Messi modtog mandag sin ottende Ballon d'Or i karrieren, hvoraf seks af dem har været som Barcelona-spiller, når han har modtaget prisen. Den tilbageværende fik han i Paris Saint Germain kort efter, at han skiftede til dem i 2021.

Og hvis det står til ham, så er der en ung mand i Barcelona, som meget vel kan ende med at vinde Ballon d'Or i løbet af sin karriere. Det fortæller argentineren om i et interview med franske L'Equipe.

Der blev dog også nævnt et par åbenlyse spillere, som kan tage prisen på et tidspunkt.

- Der er en række spillere, som kunne komme til at kæmpe om den i de kommende år. Haaland, Mbappé, Vinicius. Mange unge spillere, der er kommer til at være i kamp om den. Lamine Yamal, som er meget ung og allerede spiller for Barcelona og har en stor rolle - og jeg er sikker på, at han er en, der kommer til at kæmpe om den også, siger Messi.

Den nuværende Inter Miami-spiller bemærker også, hvordan dysten henover årene med portugisiske Cristiano Ronaldo var med til at løfte begges niveau til det maksimale.

- Vi fodrede hinanden, fordi vi egge er meget konkurrenceprægede. Og han ville også vinde på alt og i alt. Det var en meget lækker tid for os og for folk, der kan lide fodbold, siger han og fortsætter:

- Det, vi lavede i så lang tid, har mange fordele, fordi - som man siger - det er nemt at komme dertil, men det er svært at blive. Vi blev i toppen i 10 eller 15 år, og det meget svært. Hold op. Det var spektakulært og et dejligt minde for alle, der nyder fodbold, lyder det fra Lionel Messi.

Selv nåede Ronaldo at vinde fem Ballon d'Or-priser.