Foto: IMAGO
La Liga

Nej tak til United: Vil ikke lære sproget

Ifølge en fransk journalist har Zinedine Zidane ingen intentioner om at blive træner i Manchester United, da han ikke vil lære sproget eller har lyst til at bo i England.

Så er der dårligt nyt til Manchester United-fans.

I hvert fald dem, der havde håbet at se Zinedine Zidane som cheftræner i klubben. Det håb skød den franske journalist Julien Laurens nemlig ned i et interview på RMC Sport.

- Jeg er altid blevet fortalt, at udfordringerne med det engelske sprog, som han ikke taler og ikke har lyst til at lære, gør det svært for ham at komme til Manchester United eller en hvilken som helst anden klub i Premier League, fortæller Laurens og tilføjer.

- Jeg tror heller ikke, at han har lyst til at bo i England. Han ville ikke komme dertil som spiller, og det vil han heller ikke som træner.

Zidane har stået uden job siden 2021, hvor han forlod Real Madrid efter at have vundet Champions League tre gange i træk i 2016. 2017 og i 2018, ligesom han vandt La Liga i 2020. 

Derfor er Manchester United da helller ikke den eneste klub, der er interesserede i franskmanden. Også FC Barcelona, Bayern München og Liverpool er blevet nævnt som mulige bejlere.

Erik ten Hag er da også begyndt at få vind i sejlene i Manchester United, der har vundet seks ud af syv kampe i alle turneringer, så mon ikke det har givet ham lidt længere snor.