Video : Tipsbladet
La Liga

Nu bekræfter han - modtog kæmpebud fra At. Madrid

Matt O'Riley bekræfter, at Atletico Madrid afgav et stort bud på ham i januars transfervindue.

HELSINGØR (Tipsbladet): Matt O'Riley kunne i januar have foretaget et sandt drømmeskifte fra Celtic til Atletico Madrid, men den skotske mesterklub stillede sig i vejen.

I februar kunne Tipsbladet afsløre, at Atletico Madrid ville leje den danske midtbanespiller resten af indeværende sæson for så at forpligte sig til at købe ham for 18 millioner pund - 156 millioner kroner - til sommer. De cifre takkede Celtic nej til - klubben vil ifølge Tipsbladets oplysninger have på den anden side 200 millioner kroner for den 23-årige midtbanemand.

Nu bekræfter Matt O'Riley Tipsbladets historie. 

- Celtic modtog et bud fra dem (Atletico Madrid, red.), og det var cool. Jeg var ikke rigtig tæt på at tage afsted, fordi Celtic ville have flere penge, siger Matt O'Riley til Tipsbladet og den øvrige presse i landsholdets lejr i Helsingør og fortsætter:

- Jeg er ikke ærgerlig over det. For mig var det bare cool, at en klub som dem gerne ville have mig. Det er ikke så tit, man modtager et tilbud fra Atletico Madrid, så det er selvfølgelig fedt. 

Til sommer har Matt O'Riley igen chancen for at skifte til Atletico Madrid eller en anden storklub, men han forsøger at lægge den del til side og kun fokusere på sæsonafslutningen i Skotland. 

- Vi må se, hvad der sker, konstaterer han.

Matt O'Riley har haft en blændende sæson i Celtic og er noteret for 11 mål og 15 assists. Danskeren imponerede især i Champions League, hvor Celtic blandt andre mødte Atletico Madrid to gange - det var her, Diego Simeone for alvor forelskede sig i den danske kreatør. 

Matt O'Riley var i første omgang ikke udtaget til det danske landshold til de kommende venskabskampe mod Schweiz og Færøerne, men Kasper Hjulmand sendte bud efter ham, da Christian Nørgaard måtte melde fra med en skade. 23-årige O'Riley debuterede på det danske landshold mod Nordirland i november sidste år.