• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

Piqué håner klubpræsident: Mit hoved eksploderede

Foto: Getty Images

Ifølge Gerard Piqué klokkede Florentino Perez gevaldigt i det, da Real Madrid-præsidenten i foråret 2021 lancerede Super League-konceptet, som hurtigt blev skudt i sænk igen.

Af Lars Gram-Hanssen

Idéen om en europæisk superliga stødte på grund tilbage i foråret 2021, og de involverede klubber præsenterede også konceptet helt forkert. 

Sådan lyder det nu fra Gerard Piqué, der netop har indstillet karrieren. 

- Milan [Piqués søn, red.] elsker fodbold, men han ser ikke hele kampe. Når Florentino taler om Super League, og om at folk ikke ser hele kampe, så er jeg enig med ham. Men jeg mener ikke, at en Super League er løsningen. Det er en anden ting. Præsentationen af Super League var et stort shitshow, lyder det således, ifølge Football Espana, fra Piqué. 

- For jeg har den største respekt for Florentino [Perez, red.]. Han har ændret Madrid. Han var galt på den, da han købte de stjerner i sin tid, men efter han kom tilbage, så har hans arbejde været prisværdigt. Hans præsentation [af Super League, red.] i El Chiringuito, ham alene... mit hoved eksploderede. Jeg ved ikke, hvad han ønskede at opnå. Jeg forstod det ikke. 

Florentino Perez gik tilbage i 2021 forrest, da 12 europæiske klubber forsøgte at skabe en udbryderliga. Idéen døde dog, da de fleste klubber hurtigt trak sig igen efter fanprotester.