La Liga Lars Gram-Hanssen

Real Madrid-præsident langer ud efter Mbappé

Foto: Getty Images

Florentino Perez har nu udtalt sig om madrilenernes mislykkede jagt på Kylian Mbappé, der også får et par stikpiller med på vejen af Real Madrid-præsidenten.

Af Lars Gram-Hanssen

Kylian Mbappé valgte i maj at forlænge med Paris Saint-Germain og ifølge Real Madrid-præsident Florentino Perez ændrede franskmanden dermed den plan, han havde haft i meget lang tid.

- Hans drøm var at spille for Real Madrid. Vi ønskede at hente ham i august sidste år, men de ville ikke lade ham gå. Han blev ved med at sige, at han ønskede at spille i Madrid. Og omtrent 15 dage før ændrede han så situationen, lød det således, ifølge Marca, fra Florentino Perez, da Real Madrid-præsidenten onsdag var gæst i tv-programmet El Chiringuito.

Og Real Madrid var heller ikke interesseret i en spiller, der ikke ønskede at skifte til klubben, lød det endvidere fra Perez. 

- Det her er ikke den Mbappé, jeg ønskede at hente. Han er en anden. En, der må have ændret sin drøm. Han skiftede holdning. Han blev tilbudt andre ting, han blev presset, og nu er han bare endnu en fodboldspiller. I Real Madrid er der ingen, der er over klubben, lød det således fra klubpræsidenten.

- Han er en stor spiller, som kan vinde mere end andre, men det er en holdsport, og vi har værdier og principper, som vi ikke kan ændre. 

Kylian Mbappé kom i foråret på kant med det franske fodboldforbund, fordi angriberen ikke ønskede at deltage i en fotosession med visse sponsorer. Og ifølge Florentino Perez er den episode et eksempel på, at Mbappé har ændret sig. 

- Den Mbappé, der skulle være kommet hertil, er ikke den, vi ser nu. Hvis han er sådan, så foretrækker jeg, at han bliver i PSG. Jeg vil have den Mbappé, der har en drøm. Den her Mbappé er ikke min Mbappé... ham, der nægter at deltage i sponsoraktiviteter med sit landshold. Det er jeg ikke interesseret i. 

I interviewet ville Florentino Perez dog ikke afvise, at Kylian Mbappé kan rykke til Real Madrid i 2025, når franskmandens nye kontrakt med Paris Saint-Germain udløber. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.