• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

Real Madrid-stjerne har ikke ondt af Hazard

Foto: Getty Images

Eden Hazard har ikke fået ét eneste minuts spilletid i Real Madrids seneste 20 ligakampe, men holdkammeraten Toni Kroos har ikke ondt af belgieren, hvis karriere er kørt helt af sporet i Spanien.

Af Lars Gram-Hanssen

Eden Hazard har aldrig deltaget i El Clásico, selvom belgieren er Real Madrids dyreste spiller nogensinde og snart har været i den spanske klub i fire år. 

Hazard er nemlig røget helt ud i kulden i Real Madrid og belgieren forventes derfor at misse El Clásico for syvende gang, når Carlo Ancelottis mandskab i aften gæster Camp Nou. 

Holdkammeraten Toni Kroos har dog ikke ondt af Eden Hazard. 

- Det er selvfølgelig en svær situation, men det er malplaceret at have ondt af folk i fodbold. Jeg mener ikke, at Eden har et dårligt liv. Man kan have ondt af folk, der har det meget værre end ham. Det handler ikke om penge, jeg har ikke ondt af nogen i fodboldens verden, siger Toni Kroos til Nieuwsblad

- Det er en speciel situation, ja. Og det har varet ved i lang tid. Men i sidste ende er alle delvist ansvarlige for deres egen situation. Jeg kender Eden rigtig godt, vi er ofte sammen. Men jeg har ondt af folk, der har det rigtigt skidt, og Eden er ikke en af dem.

Eden Hazard er da også den bedst betalte spiller i Real Madrid-truppen, så på den baggrund har Toni Kroos en god pointe i, at belgieren næppe lever en helt ringe tilværelse. 

Rent sportsligt har den igangværende sæson dog været slemt skuffende for den tidligere Chelsea-stjerne, der ikke har spillet en ligakamp siden den 11. september.