Video : Tipsbladet
La Liga

Stiktosset på medierne: Skammer I jer ikke?

Frenkie de Jong er godt træt af de historier, som bliver fortalt om ham.

Rygter om et klubskifte for Barcelonas Frenkie de Jong kører for tiden, hvor det senest har handlet om, at han skulle til Paris Saint Germain. Det er historier, som han er godt og grundigt træt af.

Det fortæller han ifølge den catalanske sportsavis Sport ved klubbens pressemøde forud for mødet med Napoli i Champions League.

- På det seneste har jeg været ret irriteret over, hvad pressen generelt skriver. Der kommer ting frem, der ikke er normale, og jeg kan ikke forstå, at der siges ting, der ikke er sande. Skammer I jer ikke lidt? Det irriterer mig en smule, forklarer hollænderen.

Derudover har der også været meldinger om, at han skulle tjene omkring 300 millioner kroner om året i løn - og det har ikke hold i virkeligheden.

- I taler om min løn, og at jeg næsten tjener 40 (millioner euro om året red.). Det er langt fra, hvad jeg tjener. Jeg vil ikke nævne tal, men det er ikke sandt Jeg er meget glad i Barca, siger han og fortsætter:

-. Det er min drømmeklub, og jeg håber, jeg kan blive her i mange år endnu, lyder det fra De Jong.

Han var dog ikke helt færdig med at skyde mod pressen.

- Hvis I siger, at jeg har spillet dårligt eller ikke er på niveau, så er det fint, men skal ændre løgnene, fastslår den hollandske midtbanespiller.

Frenkie de Jong skiftede til Barcelona tilbage i sommeren 2019, og han har kontrakt med klubben frem til sommeren 2026.