• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Mikkel Fuhr Nielsen

Stiller krav: Vi skal se en bedre Thomas Delaney

Foto: Getty Images

Thomas Delaney har store forventinger til sig selv, og det er han ikke bange for at sige højt.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Thomas Delaney har efterhånden vænnet sig til tilværelsen i Spanien og Sevilla, så nu satser han på, at tage ligaen med storm.

Danskeren skiftede sidste sommer fra Dortmund til Sevilla, hvor han nåede 36 kampe for klubben. Alligevel levede danskeren ikke helt op til forventningerne i løbet af sit første år i Spanien.

Det håber han tilgengæld selv, at han kan lave om på i sit andet år i Sevilla. Danskeren er selvkritisk og stiller store krav til sig selv, da han efter nederlaget til Osasuna i første spillerunde sætter ord på den kommende sæson.

- Efter et år er mit spanske forbedret. Jeg kan stadig ikke lave interviews, men jeg har en bedre forståelse, og hvordan sproget fungerer. Så jeg håber i år, at jeg for mit eget vedkommende og for klubbens, får en bedre Thomas Delaney at se, siger han ifølge Estadio Deportivo.

Thomas Delaneys egne krav om en bedre udgave af sig selv ser han som mulig, da klubben er i en god forfatning på trods af store profilafgange denne sommer.

- Det går hånd i hånd med de forbedringer klubben har foretaget. Vi har en ny mulighed i næste uge for at få tre point, og så kan vi starte derfra, siger Delaney.

Næste opgave for Thomas Delaney og Sevilla er Real Valladolid, som de møder i næste weekend. Mens Sevilla jagter point på banen, så jagter klubbens sportslige ledelse forstærkninger på transfermarkedet.

En af dem er dansker, men hans skifte kan meget vel falde til jorden, da hans klub har set sig meget sure på Sevillas sportslige ledelse

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.