Stjerne tordnede mod dommeren: Fuck din mor!

Gerard Pique gik langt over stregen i pausen tirsdag aften i Spanien.

Der var massevis af dramatik tirsdag aften, da FC Barcelona slog Osasuna med 2-1 på udebane i La Liga.

Her kom storklubben bagud allerede efter seks minutter, mens Robert Lewandowski blev sendt tidligt i bad efter 31 minutter.

I løbet af den vilde fodboldkamp blev der delt 10 kort ud mellem minut 11 og 61.

Et af dem var et direkte rødt kort til Gerard Pique, som sad på bænken for FC Barcelona.

Årsagen var, at den legendariske forsvarsspiller gik over stregen over for dommeren i pausen.

Spanieren var nemlig ekstremt utilfreds med, hvordan fløjten blev passet i de første 45 minutter.

Nu skriver Mundo Deportivo så, hvad den tidligere Manchester United-spiller helt præcist sagde.

- Så du det hjørnespark, du dømte mod os? Du er med afstand den dommer, som har snydt os mest.

- Det er en skandale. Fuck din mor, var ordene, som ledte til det røde kort.

Tirsdagens sejr betyder, at FC Barcelona topper La Liga med fem point ned til Real Madrid, som har spillet en kamp mindre.