Video : Tipsbladet
La Liga

Storklub jagter brandvarm tidligere FCM-angriber

Alexander Sørloth står angiveligt øverst på Atletico Madrids ønskeliste frem mod det kommende transfervindue

Alexander Sørloth kan være på vej til et stort skifte. 

Det erfarer i hvert fald Marca. Ifølge den spanske avis kan den tidligere FC Midtjylland-angriber være på vej til Atletico Madrid, hvor cheftræner Diego Simeone angiveligt skulle være stor fan af angriberen, som han håber at kunne lande en aftale med til sommerens transfervindue.

Det forstår man da også godt. Sørloth har nemlig haft en ustyrlig sæson, og har i skrivende stund kurs mod topscorertitlen i La Liga for Villareal, hvor han står noteret for 23 mål på 33 kampe. To mål mere end en anden tidligere FC Midtjylland-angriber Artem Dovbyk. 

Senest gik det ud over Barcelonas ærkerivaler fra Real Madrid, der fik at smage på Sørloths evner til at score mål, da han bankede hele fire kasser ind og fuldendte et flot comeback fra 1-4 til 4-4 mod den spanske kongeklub.

Også i FC Midtjylland viste Alexander Sørloth, at han godt vidste, hvor målet stod. Her blev det til 26 kampe med 15 mål og ni assist til følge, men i 2018 drog han videre til Crystal Palace, der også havde fået øje på angriberens måløje. 

I Premier League fandt han dog aldrig helt melodien, hvor han kun fik nettet til at blafre en enkelt gang på 20 optrædener, og to år senere stod RB Leipzig klar til at give ham chancen. Efter et par sæsoners lejeophold i Real Sociedad, købte Villareal ham fri af Leipzig, og her har han altså nu for alvor fundet målnæsen frem igen. 

Alexander Sørloths kontrakt med Villareal løber helt frem til 2028, så Diego Simeone og co. skal have både pengepungen og overtalelsesevnerne i orden, hvis det skal lykkes dem at hente ham til Atletico Madrid.