Video : Tipsbladet
La Liga

Surt for Braithwaite: Ingen bud på ham

Der har ikke været den store interesse for Braithwaite efter, at han forlod Espanyols træningslejr.

Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite blev tirsdag hovedperson i Espanyols opstart forud for den kommende sæson. Det skete, da han forlod deres træningslejr og nægtede at spille med i deres træningskamp mod Cadiz.

Men han er siden vendt tilbage igen efter at have været i Castelldefels, hvor familien bor. Meget pegede i den forbindelse på, at det handlede om, at han ville sende et signal om, at han ikke ville være i klubben. Men det har ifølge Mundo Deportivo ikke været nemt for ham at komme til andre klubber.

Her bliver der nemlig peget på, at der ikke har været nogen bud på ham.

Det er på trods af, at hans frikøbsklausul er faldet fra 110 millioner kroner til 55 millioner kroner som følge af deres nedrykning til den næstbedste række. 

En anden catalansk klub, Girona, skulle ellers for en måned siden have været interesseret i at hente Braihtwaite til klubben, men som det ser ud nu, så har de altså valgt at kigge mod andre alternativer.

Selv slog han fast i et interview med Tipsbladet tidligere på sommeren, at han var sikker på, at der nok skulle være klubber ude efter ham.

- Jeg har haft en sindssygt god sæson, så selvfølgelig er der ingen tvivl om, at en masse klubber vil være interesserede i mig. Jeg har ikke givet det mange tanker, for jeg respekterer klubben og præsidenten, som tog godt imod mig fra starten, lød det fra ham i midten af juni.

Braithwaites valg om at forlade træningslejren har ikke været populær i Espanyols sportsdirektørs øjne. Læs mere om det her.