Tidligere FCM-profil går mål-amok mod Real Madrid

Den tidligere FC Midtjylland-angriber Alexander Sørloth scorede fire mål, da Villarreal og Real Madrid spillede 4-4.

Det hører til sjældenhederne, at man scorer fire mål i samme kamp mod Real Madrid.

For norske Alexander Sørloth lykkedes det dog i dag, hvor Villarreal og Real Madrid mødtes i næstsidste spillerunde af La Liga-sæsonen.

Alexander Sørloth, der har en fortid i FC Midtjylland, scorede en enkelt gang i første halvleg, hvor Real Madrid dog kunne gå til pause med en 4-1-føring. Champions League-finalisterne stillede med mange reserver, men formåede altså alligevel at passere danske Filip Jörgensen hele fire gange.

I begyndelsen af anden halvleg tog fanden dog ved Alexander Sørloth, der på otte minutter bragte balance i regnskabet med tre hurtige fuldtræffere.

Flere mål kom der dog ikke i opgøret, selvom Alexander Sørloth i slutfasen faktisk havde en god mulighed for at bringe Villarreal foran med 5-4. Dermed kan Villarreal ikke længere nå at kvalificere sig til europæisk fodbold.

Alexander Sørloth kan dog glæde sig over, at han med sine fire scoringer ligger nummer ét på La Ligas topscorerliste inden sidste spillerunde, med 23 mål. Nærmeste rival er en anden tidligere FC Midtjylland-angriber, Artem Dovbyk, der i denne sæson er nået op på 21 ligamål for Girona.

På de efterfølgende pladser finder man navne som Jude Bellingham, Robert Lewandowski og Antoine Griezmann.