Foto: Getty Images
La Liga

Valencia-boss udtaler sig efter Billing-rygte

Philip Billing rygtes i disse dage til Valencia, og i den spanske storklub vil cheftræneren ikke lægge skjul på, at han meget gerne vil have en ny midtbanespiller.

La Liga kan muligvis blive en dansk profil rigere i løbet af januar, idet Bournemouths Philip Billing i weekenden blev rygtet til Valencia af en fremtrædende tysk journalist. 

Og noget tyder på, at den spanske storklub er interesseret i den danske landsholdsspiller. Få timer efter historien fra den tyske journalist Florian Plettenberg bekræftede Valencia-cheftræner Gennaro Gattuso i hvert fald, at han er på udkig efter en central midtbanespiller, der også kan bruges som defensiv midtbanespiller. 

- Vi har ledt længe, men man skal betale godt for gode spillere, der har erfaring. Det er ikke nemt. Vi har ventet og ventet i næsten en måned. Vi leder ikke kun efter en central midtbanespiller. Hvis vi henter en spiller, så skal han være dygtig. Vi leder efter en midtbanespiller, der kan spille på begge positioner, lyder det, ifølge den spanske avis El Desmarque, fra Gennaro Gattuso. 

El Desmarque peger på, at Gattusos beskrivelse passer fint til Philip Billing, der angiveligt jagtes af flere klubber i det indeværende transfervindue. 

Den 26-årige Philip Billing, der har spillet i engelsk fodbold siden skiftet fra Esbjerg i 2013, har i denne sæson scoret fire mål i 19 Premier League-kampe.