• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Oliver Okstrøm

Valgte Inter Miami: Barcelona melder ud om Messi

Foto: Getty Images

Der er forståelse for, at Messi gerne vil være i en liga uden så meget rampelys nu.

Af Oliver Okstrøm

Lionel Messi viste sig i sidste ende at takke ja til et tilbud fra amerikanske Inter Miami efter en langt transfer-saga i løbet af foråret, hvor både saudiarabiske Al Hilal og spanske FC Barcelona skulle have været inde i billedet.

Nu kommer Barcelona med deres udmelding om sagen.

- Mandag den 5. juni informerede Jorge Messi, spillerens far og repræsentant, klubbens præsident Joan Laporta om spillerens beslutning om at slutte sig til Inter Miami, på trods af at han havde fået et tilbud fra Barça, med tanke på både FC Barcelonas og Lionel Messis ønske om at bære blaugrana-trøjen igen, skriver de.

Derudover bliver der peget på, at Barcelonas klubpræsident Joan Laporta forstår og respekterer Messis beslutning om at prøve sig af i en liga, hvor der er færre krav - og er et stykke længere væk fra rampelyset end han tidligere har været.

I de to seneste sæsoner har Messi været i Paris Saint Germain, som kom som følge af, at Barcelona ikke kunne leve op til de økonomiske krav i La Liga i forhold til at kunne registrere Messi til turneringen.

- Både Joan Laporta og Jorge Messi blev også enige om at arbejde sammen om at fremme en passende hyldest fra Barças fans for at ære en fodboldspiller, der har været, er, og altid vil være elsket af Barça, lyder det fra Barcelona.

Messi havde spillet hele sin professionelle karriere i Barcelona, inden han røg videre.

Selv har han også udtalt sig efter det er blevet bekræftet, at han rykker til USA nu. Læs mere om det her.