Video : Tipsbladet
La Liga

Van der Vaart slagter Barca-boss: Lidt af en idiot

Rafael van der Vaart er meget forarget over Barcelonas behandling af Frenkie de Jong denne sommer.

Frenkie de Jong har denne sommer været rygtet væk fra Barcelona, idet den spanske klub ikke har råd til hollænderens løn, og det har nu fået Rafael van der Vaart til at harcelere over Barcelonas præsident, Joan Laporta. 

Ifølge den tidligere FC Midtjylland-spiller er Laporta, der har brugt over en milliard kroner på nye spillere denne sommer, således 'lidt af en idiot'. 

- Hvordan i alverden kan du købe nye spillere, hvis du ikke har nogen penge? Det er skamfuldt, synes jeg. Laporta, der går og griner allevegne med sit store hoved. Manden tror, at han er en konge. Men jeg synes, at han er lidt af en idiot, lyder det således, ifølge Sport Bild, fra Rafael van der Vaart. 

Frenkie de Jong står i denne sæson til at få udbetalt en markant højere løn end i sidste sæson, idet midtbanespilleren under coronapandemien accepterede at gå midlertidigt ned i løn. Ifølge Rafael van der Vaart er det derfor noget svineri, at Barcelona nu tilsyneladende forsøger at presse hollænderen ud af klubben. 

- Man kan ikke behandle folk på den måde. Tjener Frenkie for meget? Man underskriver en kontrakt, og den respekterer man, eller også finder man en god løsning. Man gør ikke sådan her. Det her er mafia-opførsel, og de er nødt til at blive straffet for det, siger Rafael van der Vaart således. 

- Barças omdømme har taget et hårdt slag. Det er en stor klub, og alle ønsker at spille for dem. Men fra nu af ser vi anderledes på den, og det synes jeg er en skam for dem, der spiller for klubben. 

Også Martin Braithwaite er angiveligt kommet på kollisionskurs med Barcelona-ledelsen. Det kan du læse meget mere om HER.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.