Foto: IMAGO
La Liga

Var savnet: Godt Dovbyk-nyt før Real Madrid-brag

Der er udsigt til, at Artem Dovbyk bliver klar til Gironas topkamp mod Real Madrid.

Girona har været den helt store overraskelse i La Liga i denne sæson, og det har været godt hjulpet af den tidligere FC Midtjylland-angriber Artem Dovbyk, som siden tiden i dansk fodbold virkelig har fået fart på.

I den kommende runde i den bedste spanske liga skal de møde Real Madrid i et vaskeægte topopgør, og her er fokus særligt på, hvorvidt den ukrainske målmaskine vil være klar. Han var senest ude med en skade i opgøret mod Real Sociedad, der endte 0-0.

Men ifølge den catalanske sportsavis Mundo Deportivo, så er der godt nyt på vej for Girona.

Her bliver der peget på, at det ikke er så slemt som først frygtet med Dovbyk, og efter de første undersøgelser af ham lader det ikke til, at der er nogen alvorlige diagnoser for ham - og han vil blive klar til kampen.

Det er særdeles vigtigt for holdet, der virkelig savnede ham, og cheftræner Michel var også efterfølgende ude og slå fast, at de manglede ham oppe foran med de evner, som han kan bidrage med.

I denne sæson er det blevet til 14 mål i de 21 La Liga-kampe, som Dovbyk har været med i. Det sender ham op som delt topscorer i turneringen sammen med Borja Mayoral og Jude Bellingham.

Kampen mellem Real Madrid og Girona spilles på lørdag klokken 18.30.