La Liga Lars Gram-Hanssen

- Ved I godt, at Lewandowski ikke kommer?

Foto: Getty Images

Barcelona-fansene skal indse, at den catalanske klub ikke får fingrene i Robert Lewandowski denne sommer. Sådan lyder det nu fra Toni Freixa, der i marts tabte præsidentvalget til Joan Laporta.

Af Lars Gram-Hanssen

Toni Freixa tabte i foråret præsidentvalget i Barcelona til Joan Laporta, og den slagne kandidat lufter nu en kritik af klubpræsidenten, der denne sommer arbejder på at forstærke catalanernes spillertrup. 

Barcelona har i den seneste tid været kædet sammen med Robert Lewandowski og en række andre store navne, men ifølge Freixa bør den catalanske klubs tilhængere ikke tro på, at polakken rent faktisk ender på Camp Nou i denne sommer. 

- I ved godt, at hverken Lewandowski, Koundé, Raphinha eller Bernardo kommer? Det ved I godt, ikke? lyder det således på Twitter fra Freixa. 

Overfor mediet Cadena Cope har Freixa også advaret Barcelonas fans om, at Joan Laporta fører dem bag lyset ved at tale om stjerner, som klubben alligevel ikke kan hente. 

- Det er så åbenlyst et røgslør og tomme løfter. Det hænger ikke sammen med virkeligheden, og jeg har intet andet valg end at advare folk om, at det ikke kommer til at ske. Jeg ville ønske, at det kunne lade sig gøre, men det kan det ikke, lød det således, ifølge Mundo Deportivo, fra Freixa i interviewet.

I skrivende stund er der da heller ikke meget, der tyder på, at Barcelona lykkes med at hente Bernardo Silva, mens Raphinha meldes på vej til Arsenal.

Og hvad Robert Lewandowski angår, så virker det i øjeblikket ikke til, at Bayern München er klar til at slippe angriberen. Onsdag udtalte tyskernes sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, således, at han forventer at se Lewandowski den 12. juli, hvor Bayern München-spillerne vender tilbage fra sommerferie.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.