• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Clbold.dk

AaB'er fik overraskende comeback på landsholdet: Sgu lidt emotionelt

Foto: Getty Images

Jakob Ahlmann var igen at finde i de rød/hvide farver onsdag aften, og det var en stor oplevelse for ham at være tilbage, selvom det hele gik meget stærkt.

Af Clbold.dk

Karantæne, isolation og positive prøveresultater. Optakten til landskampen mellem Danmark og Sverige var et stort kaos, og det betød, at en del nye navne skulle ind på landsholdet med meget kort varsel.

En af dem, der blev kaldt i aktion var AaB-profilen Jakob Ahlmann.

Det er seks år siden, han sidst var med landsholdet, og derfor var det også en stærk oplevelse pludselig at være med igen:

- For mig var det sgu lidt emotionelt at være tilbage på landsholdet igen efter seks år. At stå der og trække i landsholdstrøjen, det havde jeg ikke forventet ville ske igen. Det er jo det ypperste, man kan opnå - at være omkring landsholdet, siger Jakob Ahlmann til klubbens hjemmeside.

Jakob Ahlmann blev udtaget til landsholdet bare en enkelt dag før kampstarten mod Sverige, og det gjorde, at tingene skulle gå meget stærkt. Faktisk så stærkt, at han blev hevet ud af AaB-træningen for at skynde sig afsted:

- Det gik hurtigt. Straks skulle jeg pakke mine ting og køre til Horsens, hvor jeg skulle nå at have en Covid-19-test inden kl. 14. Så jeg fik travlt. Heldigvis havde jeg pakket en taske med alt, jeg skulle bruge, for jeg var klar til at skulle overnatte med AaB-holdet inden AB-kampen, forklarer Jakob Ahlmann.

Efter kampen mod Sverige blev Jakob Ahlmann siet fra truppen igen torsdag.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus