• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

AGF'er medskyldig i dansk U21-kiks: Jeg er videre

Foto: Getty Images

Det var dog 'sur røv' lige i sekundet, fortæller AGF's Thomas T. Kristensen.

Af Oliver Okstrøm

Det danske U21-landshold missede tidligere på ugen kvalifikationen til sommerens EM-slutrunde. Det skete efter to playoff-opgør mod Kroatien, som endte med at skulle afgøres med en straffesparkskonkurrence.

Her brændte AGF's Thomas T. Kristensen og den nye Galatasaray-spiller Mathias Ross for danskerne, mens kroaterne kun brændte ét spark. For førstnævnte har det handlet om at kunne komme videre. Det fortæller han i et interview med Århus Stiftstidende.

- Nu var jeg så heldig, at kroaterne brændte lige efter mig. Det havde betydet mere, hvis jeg havde brændt det afgørende spark og havde stået bag hele lortet. Men det er en situation, hvor det er 50/50. Jeg tager sparket og brænder, siger han og fortsætter:

- Det er sur røv lige i sekundet, og det var selvfølgelig ikke det, man havde lyst til. Men sådan er det nogle gange, så jeg er sgu videre, og det er ikke noget, som går mig på nu, lyder det fra Kristensen.

AGF'eren peger desuden på, at han er vokset op med, at man hurtigt kommer videre, men det hang alligevel stadig i hovedet på ham morgenen efter, og det gjorde ondt på ham. Han bemærker dog også, at det nok ikke er første eller sidste gang, at sådan noget kommer til at ske.

Derfor vil Thomas T. Kristensen ikke lade sig hænge for meget i det.

Midterforsvareren fortæller dog endvidere, at det var en tung aften om tirsdagen, da man røg ud, hvor de ikke bare havde misset EM, men at det for manges vedkommende var den sidste kamp som U21-spillere.

I DBU er man ikke sikre på, at man vil beholde den nuværende U21-landstræner. Læs mere om det her.