Video : Tipsbladet
Landshold

Alvorlige anklager mod Premier League-stjerne

Aston Villa-italieneren Nicolo Zaniolo risikerer en streng straf for at have overtrådt bettingregler, skriver italienske medier.

Italiensk fodbold er blevet ramt af en opsigtsvækkende bettingsag, hvor flere store stjerner er involveret. 

Sagen har indtil videre fået den konsekvens, at Sandro Tonali og Nicolo Zaniolo er blevet sendt hjem fra den italienske landsholdslejr. Også Juventus-spilleren Nicolo Fagioli undersøges for at have brugt ulovlige bettingsider. 

Ifølge det italienske nyhedsbureau ANSA risikerer Nicolo Zaniolo dog en strengere straf end de andre spillere, idet Aston Villa-stjernen ikke blot mistænkes for brug af ulovlige bettingsider. 

Zaniolo mistænkes også for at have haft en aktiv rolle i organiseringen og udbredelsen af de ulovlige aktiviteter, forlyder det. 

Ifølge flere italienske medier, herunder La Repubblica, holder Zaniolo og Tonali fast i, at de ikke har spillet på sportsbegivenheder, men kun blackjack og poker. 

Ifølge Football Italia er Zaniolos situation dog mere alvorlig, idet journalisten Fabrizio Corona har skrevet, at Zaniolo spillede på en Roma-kamp, mens den italienske stjerne stadig tørnede ud for Serie A-klubben.