• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Austria Wien-dansker: Jeg har niveau til en større liga

Austria Wien-dansker: Jeg har niveau til en større liga
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Landsholdsspiller Jens Stryger Larsen er i gang med en vigtig sommer, hvor han skal have et klubskifte trumfet igennem.

Af Kenneth Jensen

En fodboldkarriere kan være kort, og derfor er det for nogle spillere også vigtigt at prøve sig af, opleve noget nyt og tage en chance med karrieren.

Efter tre år i østrigsk fodbold er den danske landsholdsspiller Jens Stryger Larsen klar til at tage skridtet videre i karrieren, og med kun et år igen af aftalen med Austria Wien er denne sommer logisk for både den 26-årige højre back og for den østrigske klub.

Derfor er Jens Stryger Larsen også tæt på at udstede en garanti, når snakken falder på et transferskifte denne sommer.

- Det kommer til at ske - det skal ske.

- Mine agenter og rådgivere har talt med klubben om det, og klubben kender min holdning til det. I sidste ende er det jo også en forretning. Der er en gensidig respekt for hinanden, siger Jens Stryger Larsen til tipsbladet.dk.

Jens Stryger Larsen har en fortid i Brøndby og FC Nordsjælland, men det er ikke en retur til dansk fodbold, der er på bedding i denne omgang.

- Som fodboldspiller har du også en mulighed, som de fleste ikke har, med at opleve at bo i et andet land og opleve en anden kultur, og det er helt klart mit mål, at jeg skal blive i udlandet. Hvor præcist er svært at sige - så langt er jeg ikke henne i processen.

- Men jeg skal til en større liga, og jeg mener helt klart, at jeg har niveau til det og har bevist det i denne sæson. Det er også derfor, at jeg er på landsholdet. Så må jeg jo have gjort noget rigtigt, siger Jens Stryger Larsen.

Jens Stryger Larsen og Austria Wien sluttede som nummer to i den østrigske række i denne sæson, og danskeren har været fast mand i hele sæsonen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus