• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

Avis: Danske spillere får rekordbonus for VM-kval

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

De danske landsholdsspillere får stort beløb for kvalifikationen til VM, skriver Ekstra Bladet.

Af Victor Risager

Det danske landshold har kvalificeret sig til næste års VM med stærke præstationer i kvalifikationen, og de kan nu se frem til en rekordstor bonus. Det skriver Ekstra Bladet.

I alt kan de spillere, der deltager i alle ti VM-kvalifikationskampe, tjene hele 893.003 kroner ifølge avisens udregninger, men det vil kræve en sejr i de to sidste kvalifikationskampe mod henholdsvis Færøerne og Skotland. Hvis ikke det bliver til sejre der, bliver det til et lidt mindre beløb. 

Det er den største bonus nogensinde til spillerne, lyder det fra Ekstra Bladet. 

Beløbet afhænger af resultaterne. På hjemmebane vil spilleren tjene et vist beløb ved en sejr samt et beløb, der er afhængigt af antallet af tilskuere. På udebane er der et beløb for at stille op, mens uafgjorte kampe og sejre vil resultere i yderligere gevinster.

Slutteligt er der en bonus for at kvalificere sig til VM-slutrunden. Her får hver spiller 39.273 pr kamp, de har deltaget i i løbet af kvalifikationen. For spillere, der deltager i alle 10 kvalifikationskampe, kan det altså løbe op i 392.730 kroner.

Danmark skal næste gang i aktion i november, hvor de møder Færøerne hjemme den 12. november og Skotland ude den 15. november. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020