• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Avis: FC Midtjylland-spillere kørte i taxa med smittet Robert Skov

Foto: Getty Images

Robert Skov er testet positiv for Covid-19, og ifølge avisen B.T. var han i en taxa til Helsingør med fire FCM-spillere.

Af Kenneth Jensen

Det danske landshold er uden en del spillere, når der onsdag aften er landskamp i Brøndby. Nogle kan ikke rejse ind fra England, andre er sat i isolation efter tæt kontakt med en af de to smittede fra landsholdsteamet.

En af de to smittede er Robert Skov, og ifølge avisen B.T. var FCM-spillerne Erik Sviatchenko, Anders Dreyer, Alexander Scholz, Pione Sisto og Jesper Hansen med i en taxa fra Københavns Lufthavn til Helsingør med Robert Skov. Og dermed var de altså i tæt kontakt med Skov i mere end et kvarter, og det er årsagen til, at de nu er isolerede på hotelværelser i Helsingør.

Læs også:Sviatchenko sidder isoleret på hotelværelset: Det er en smule kedeligt

FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen, er bekymret over situationen på vegne af FCM, der står foran meget vigtige Champions League- og Superliga-kampe, og han vil i kontakt med DBU nu.

- Det er vigtigt, at DBU gør alt, hvad man kan for at passe på spillerne. Ingen tvivl om det. Man skal undgå risiko for smittespredning alle de steder, hvor det er muligt. Vi må også erkende, at det er en svær tid, vi lever i. Vi vil tage initiativ til en snak med DBU på bagkant af landskampene for at finde ud af, hvad der kan gøres bedre, siger han til B.T.

Læs også:To danskere yderligere ude mod Sverige: Ankommer først torsdag

DBU fortæller til B.T:, at man har overholdt reglerne - blandt andet ved at sikre, at spillerne undgår offentlig transport.

FCM-spillerne kan være til rådighed igen for landsholdet torsdag, hvis de ikke er blevet smittede i forbindelse med taxaturen, mens Robert Skov ikke er med i de kommende tre landskampe.

B.T. skriver, at avisen ikke har kunnet få bekræftet, om andre af de isolerede i lejren har været med samme taxa fra Københavns Lufthavn til Helsingør. De andre isolerede er Yussuf Poulsen, Martin Braithwaite, Rasmus Falk og Frederik Rønnow. Også Kasper Hjulmand og Morten Wieghorst er isolerede på hotelværelser.

Læs også:Inter bekymret for Eriksen i coronaramt dansk landsholdslejr

Læs også:Sveriges landstræner smittet med coronavirus: Misser tre landskampe

Læs også:- Det er benhamrende hårdt og ret ubehageligt

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus