Landshold Lars Gram-Hanssen

Balotelli meldes på vej mod sensationelt comeback

Foto: Getty Images

Mario Balotelli skal tilsyneladende hjælpe de italienske europamestre med at komme til VM i Qatar.

Af Lars Gram-Hanssen

Mario Balotelli spiller i den tyrkiske liga i disse dage, men den 31-årige angriber står nu alligevel overfor et sensationelt comeback på det italienske landshold. 

Således lyder det fra Sky Sport Italia, at landstræner Roberto Mancini i de seneste dage har været i kontakt med Balotelli, der dermed ser ud til at gøre comeback efter mere end tre års pause på landsholdet. 

Balotelli spillede tre landskampe tilbage i 2018, men udover disse kampe har angriberen ikke spillet for Italien siden VM i 2014. 

Italien har en landsholdssamling i næste uge, hvor europamestrene skal forberede sig på den ekstremt vigtige VM-playoff-semifinale mod Nordmakedonien, der spilles til marts.

Mario Balotelli, der har en fortid i klubber som Inter, AC Milan, Manchester City og Liverpool, skiftede i sommer fra Monza til Adana Demirspor, der aktuelt ligger på tredjepladsen i den bedste tyrkiske række.

Otte mål i 19 ligakampe er det blevet til for Balotelli i Tyrkiet, og det ser altså ud til at have overbevist Roberto Mancini om, at han skal have en ny chance.