Video : Tipsbladet
Landshold

Bendtner efter landsholds-kritik: Godt de ved det

Nicklas Bendtner har en klar forestilling om, hvordan Danmark skal gøre mod Kasakhstan.

Danmark møder lørdag Kazahkstan i EM-kvalifikationen, hvor Danmark stadig har kurs mod slutrunden, selvom det ikke har kørt som smurt hele vejen. Det har givet noget kritik, og i et interview med DR Sporten har Andreas Christensen fortalt, at han godt kan følge kritikken af holdet.

Det er nu noget, som Nicklas Bendtner har reageret på, og indleder i sin podcast 'Stolpe ind' med, at han kalder det for et klassisk fodboldsvar, men at han godt kan lide, at Christensen påtager sig at sige, at det godt kan gøres bedre.

- Der er heller ikke rigtig nogen grund til fra 'AC' at skulle gå ind og se på hver enkelte og opstillinger og stille spørgsmålstegn og så videre. Men at give et overordnet svar på og sige 'Ja, med de spillere, vi har, der kan vi godt spille bedre.' Den køber jeg. Og det er godt, at de er klar over det, fortæller Bendtner.

Han understreger også, at spillerne godt ved, at det in the end of the day er de tre point, som det hele handler om.

Når det kommer til lørdagens kamp mod Kazahkstan, så har den tidligere landsholdsbomber også et klart billede af, hvad der skal til i det offensive, hvor han gerne ser dem stille op i en 4-3-3.

- Jeg kan bedre lide, at Pierre, Eriksen og Wind, de er vores måske bedste boldspillere på midten med AC og Joachim (Andersen red.) også. At når de får bolden ind, så får vi dem vendbare. Altså at vi får noget fart over feltet og lagt noget pres. Yus (Poulsen red.) har god fart og kæmpe arbejdsstyrke. Lindstrøm har god fart, siger han og fortsætter:

- Kan vi få Wind ind på den der anden-midt og Pierre-Eriksen rykket lidt længere frem, så de står og holder feltet, så har vi to-tre mand inde i boksen, og vi får nogle midtbaneløb. Det kan jeg bedre lide, lyder det fra Nicklas Bendtner.

Kampen mellem Danmark og Kazakhstan spilles lørdag aften klokken 20.45. Læs mere om kampen her.