• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Pelle Kirchner

- Bendtner var mere talentfuld end Højlund

Foto: Getty Images

Ifølge Rasmus Højlunds ungdomstræner Christian Moroux, så var Nicklas Bendtner mere talentfuld end Højlund.

Af Pelle Kirchner

Nicklas Bendtner var mere talentfuld end Rasmus Højlund. 

Sådan mener den nytilkomne Manchester United-angribers egen ungdomstræner Christian Moroux, der nu er talentchef for Hørsholm-Usserød. 

- Bendtner var måske et større talent end Højlund, men det var også det der gjorde, at han tog lidt lettere på tingene. Højlund er helt anderledes. Selvom han formentligt vil købe en større bil og have et flot ur, så vil det ikke bringe ham ud af fatningen, siger Moroux til The Sun. 

Men selvom Bendtner - ifølge Moroux - var en mere talentfuld spiller, så arbejder Højlund hårdere. Og derfor er det da heller ikke fordi, at det decideret kommer bag på angriberens tidligere træner, at han allerede nu har drevet det så langt, som han har.

- Han har den helt rigtige mentalitet, og han er så disciplineret. Han ved, hvor langt man kan komme med hårdt arbejde, og det er hårdt arbejde, der har fået ham derhen, hvor han er i dag. 

Nicklas Bendtner og Rasmus Højlunds arbejdsindsats er måske ikke som to dråber vand, men derfor mener Christian Moroux godt, at man kan sammenligne de to angribere. 

- Der kan godt laves en sammenligning til Nicklas Bendtner. De er begge nummer ni, de er begge fysisk stærke, de har begge et glimt i øjet, og de er begge humoristiske. 

Og det er da ikke kun Nicklas Bendtner, der var mere talentfuld end Rasmus Højlund ifølge Moroux. Det var angriberens to brødre, Oscar og Emil Højlund, der i dag begge spiller i FCK, også. Det kan du læse mere om HER.