• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lars Gram-Hanssen

Benhård Simon Kjær: De fatter ikke en skid

Foto: Getty Images

Simon Kjær har i AC Milan haft stor succes med at ændre mentaliteten i spillertruppen.

Af Lars Gram-Hanssen

Simon Kjær har haft stor succes siden ankomsten til AC Milan i 2020, hvor den erfarne dansker har fået ros for at påvirke spillertruppen i en positiv retning.

AC Milan-cheftræner Stefano Pioli udtalte sidste år, at Simon Kjær og Zlatan Ibrahimovic efter deres ankomst hurtigt blev gode forbilleder for de unge spillere, og i et interview med TV 2 SPORT har Simon Kjær nu fortalt om sit arbejde med at få de yngre holdkammerater i Milano-klubben til at træne hårdere og mere disciplineret. 

- Der er rigtig mange, der siger, at de træner benhamrende hårdt og er professionelle både på og uden for banen. De fatter ikke en skid af, hvad det handler om. Jeg vil sige, at der er én ud af 100, der måske har forstået det, indtil det går op for dem, hvad det betyder, lyder det således, ifølge TV 2 SPORT, fra Simon Kjær. 

I interviewet forklarer Simon Kjær endvidere, at han til tider er nødt til at forklare tingene på en mindre pæn måde, hvis han får indtrykket af, at den yngre holdkammerat ikke lytter til, hvad der bliver sagt. 

33-årige Simon Kjær kan i aften spille sin sidste første landskamp i over 10 måneder, når Danmark møder Kroatien på udebane i Nations League.