• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mikkel Fuhr Nielsen

Bizar video: Dommer fløjter af før tid - to gange

Foto: Getty Images

I AFCON-kampen mellem Tunesien og Mali valgte kampens dommer at fløjte opgøret forbi to gange, inden uret havde ramt 90 minutter.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Årets afrikanske mesterskaber er hovedsageligt garant for masser af god fodbold, men det skuffer heller ikke på fuldkommen bizare situationer. Onsdag var ingen undtagelse i opgøret mellem Tunesien og Mali.

Kampens dommer Janny Sikwaze fløjtede nemlig kampen af hele to gange, inden uret havde ramt 90 minutter. Det første slutfløjt lød efter cirka 85 minutter, mens det andet kom med godt ti sekunder igen.

Denne gang stod dommeren fast ved, at det var kampens sidste fløjt til store protester fra tuneseren, der jagtede en udlignende scoring. Højst besynderligt med tanke på, at der havde været ni udskiftninger, to straffespark og et rødt kort i anden halvleg.

Mali bragte sig foran 1-0 efter 48 minutter, siden blev Brøndbys Anis Ben Slimane sendt i aktion for Tunesien, da de havde brug for en udligning.

Det forsøg blev på mærkværdig vis forpurret efter 89 minutter og 48 sekunder. De to hold blev efter at have været gået i omklædningsrummet beordret til at gå tilbage på banen for at spille den resterede del af kampen færdig, men det afviste Tunesien.

Dermed vinder Mali opgøret med 1-0. Du kan se den besynderlige situation i videoklippet ovenfor.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020