Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Landshold

Brøndbys Suzuki sænker argentinske stortalenter

Brøndbys japanske angriber var på pletten to gange, da Japans U22-landshold slog Argentina.

Yuito Suzuki er så småt ved at få tingene til at køre i Brøndby IF, men på diverse japanske ungdomslandshold har han længe været en profil.

Japan har store ambitioner for landets U23-landshold, som skal gøre det godt til OL i Paris næste år, og landet virker da også til at være rigtig skarpe på ungdomsniveau. 

For i morges dansk tid kørte man Argentina ud af græsset. Begge landets U22-landshold mødte hinanden i en testkamp, og her sejrede japanerne 5-2 efter en imponerende slutspurt med flere scoringer.

To af disse stod Yuito Suzuki for. 

Brøndby-spilleren udlignede til 2-2 i det 66. minut, og ni minutter senere bragte han Japan foran 3-2. I kampens slutfase scorede holdet så yderligere to gange mod det argentinske landshold, der har Javier Mascherano som landstræner og en startellever præget af talentfulde spillere.

Eksempelvis blev holdet anført at Thiago Almada, som har en stor stjerne i MLS, ligesom han i mange år har været nævnt som et enormt talent. Han kom da også på måltavlen. Det samme gjorde Pablo Solari, man også har store tanker om. I Argentinas startopstilling var Facundo Buonanotte, der til daglig spiller i Brighton, også. 

Man skal selvfølgelig tage testkampe med et gran salt, for begge hold var præget af masser af udskiftninger. Ikke desto mindre må det fungere som et stort selvtillidsboost for Suzuki, der i Brøndby har vist lovende takter, selv om han stadig ikke har bidt sig helt fast på holdet. 

Potentialet er dog stort, hvilket præstationer som disse vidner om.