Foto: Getty Images
Landshold

- Casper Højer ville være nyttig for landsholdet

Brian Priske mener, at Casper Højer ville kunne gøre en forskel på landsholdet.

Det danske landshold mangler dygtige venstrebacks, der er naturligt venstrebenede. De to, der kan spille pladsen i Danmarks VM-trup, Joakim Mæhle og Jens Stryger Larsen, er begge højrebenede.

Et bud på en løsning kunne dog være den tidligere AGF-profil Casper Højer. Det mener Brian Priske, der er træner for Højer i tjekkiske Sparta Prag.

- Casper spiller godt i Sparta. Jeg ved, at landstræner Hjulmand har holdt nøje øje med ham - ikke kun i denne sæson. Han ville helt sikkert være nyttig for landsholdet. Men som det er tilfældet med Alexander Bah, står han over for stor konkurrence. Derfor må han vente på sin chance, siger Priske til tjekkiske Tipsport.

Alexander Bah er omvendt blandt Hjulmands 26 udtagne spillere. Priske forventer dog ikke, at han kommer til at spille så meget.

- Hans karriere har virkelig været fantastisk. Han startede i en af de mindre danske klubber. Inden han kom til Slavia, gjorde han det glimrende i Sønderjyske. Vi kiggede også på ham i Midtjylland. Jeg var dog ikke sikker på hans defensive kvaliteter...

- Der er ingen tvivl om, at han har spillet rigtig godt de seneste år. Han har en fremragende kondition og karakter, og han er også farlig i offensiven. Der er dog en del spillere til hans plads på landsholdet, og han har ikke spillet så meget, som han burde. Derfor forventer jeg ikke, han får en plads i startopstillingen.

Både Daniel Wass, Joakim Mæhle, Rasmus Nissen Kristensen og Jens Stryger Larsen kan også spille højreback for Danmark.