Landshold Victor Risager

DBU-boss slagter historie: Det er så langt ude

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Peter Møller retter over for Ekstra Bladet kraftig kritik mod Weekendavisen og Weekendavisens journalist efter en historie om timerne efter Christian Eriksens kollaps i Parken sidste år.

Af Victor Risager

Weekendavisen bragte torsdag en historie om timerne efter, Christian Eriksen faldt om i Parken lørdag den 12. juni sidste år, og avisen har i den forbindelse snakket med anonyme kilder, der hævder, at DBU også fik mulighed for at spille kampen mod Finland færdig om mandagen.

Kasper Hjulmand og DBU har ellers hævdet, at man kun fik to muligheder for at færdiggøre kampen - enten at spille kampen færdig samme aften, hvilket endte med at blive valget, eller at spille den færdig søndag klokken 12.00.

Men Weekendavisens historie møder kraftig kritik fra Peter Møller, fodbolddirektør i DBU.

Over for Ekstra Bladet afviser fodbolddirektøren, at DBU fik den ekstra mulighed, og samtidig retter han kritik af Weekendavisen og journalisten bag historien, Asker Hedegaard Boye.

- Jeg synes, det er så langt ude. Det er en billig omgang. Jeg har mest af alt ondt af Weekendavisens læsere, som skal lægge ører til en historie, der ikke er sand, og jeg har ondt af Asker Hedegaard Boyes troværdighed, som endnu engang har lidt et knæk, siger Peter Møller til Ekstra Bladet og tilføjer, at Boye har “en agenda om, at han vil have skovlen under Kasper” Hjulmand.

Ekstra Bladet skriver, at avisen har været i kontakt med Weekendavisen-journalisten, som dog ikke vil kommentere på udtalelserne fra DBU-bossen.

Over for Frihedsbrevet har Kasper Hjulmand ligeledes afvist, at han skulle have stået bag beslutningen om at spille videre samme aften, uden at fortælle spillerne, at der var andre muligheder.  

Kampen mellem Danmark og Finland endte som bekendt med at blive færdigspillet samme aften og endte med en finsk sejr på 1-0. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.