• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Karl Dorph Søe

Efter choknederlag: Vi må ændre syn på landsholdet

Foto: Getty Images

TV2 Sports fodboldekspert Mads Junker mener, at tiden er inde til, at man må sænke sine forventninger til det danske landshold.

Af Karl Dorph Søe

Siden landsholdsfeberen rasede i 2021, da Danmark nåede helt til semifinalen af Europamesterskabet, har landsholdet ikke kunne leve op til de høje forventninger. 

Hjulmands udvalgte havde et katastrofalt VM i Qatar, og Danmark led søndag et choknederlag mod Kasakhstan, da man smed en 2-0 føring på gulvet. 

Nu kan tiden være inde til, at man skal revurdere sit syn på det danske landshold, mener TV2 Sports fodboldekspert Mads Junker. 

- Når det er sket to gange på så kort tid, så er det et sårbart hold, vi har. Og når kvaliteten ikke er til, at vi kan blæse Australien og Kasakhstan ud over 90 minutter, skal vi måske revurdere vores syn på holdet. Så er vi nok ikke top-10, men måske top-20 i Europa, fortæller han til TV2.

- Derfor er det nok godt at komme lidt tilbage til, at vi glædes, når det går godt – og at vi er knap så skuffede, når det går dårligt, uddyber han. 

Danmark kom ellers fra en sejr mod Finland i et propfyldt parken, hvor Rasmus Højlund, med tre flotte scoringer, trådte ind på den helt store scene. 

Den nybagte landsholdstjerne var også på pletten mod Kasakhstan med to fuldtræffere, men de rød- og hvidklædte smidte føring væk efter et kollaps i anden halvleg. 

Danmark har mulighed for at tage revanche efter det chokerende nederlag, når de tørner ud mod Nordirland og Slovenien den 16.- og 19. juni.