Foto: Getty Images
Landshold

Efter skandaløst VM: Ser Hjulmand skifte job

I Belgien spekulerer man i, at Kasper Hjulmand vil finde et nyt arbejde.

Kasper Hjulmands danske landshold forlader dugnakket VM i Qatar efter blot tre gruppespilskampe.

Det var tilmed tre kampe hvor man end ikke formåede at imponere mod på papiret svagere modstandere i Tunesien og Australien. Et enkelt point og en sidsteplads i gruppen, som også tæller Frankrig, blev facit for de danske EM-semifinalister.

Efter det skuffende exit blev Kasper Hjulmands fremtid i spidsen for det danske landshold sat under lup. Kontrakten udløber efter EM i 2024, men DBU's fodbolddirektør, Peter Møller, slog fast, at man er glade for Hjulmand.

- Vi vil stadig forlænge. Vi går ikke panik, fordi vi på ni dage har tabt to kampe og spillet en uafgjort. Vi er meget glade for Kasper, og vi håber naturligvis, at han vil blive hos os i lang tid, siger han.

I Belgien spekulerer man dog i, at Kasper Hjulmand måske ikke er i jobbet som dansk landstræner særligt meget længere.

- Han har tidligere i sin karriere haft travlt med at søge jobs i Belgien. Måske bliver han ophævet i næste uge. Og så ser vi ham måske i Belgien. Det tror jeg virkelig. Om en klub leder efter en træner? Måske noget med lilla og hvidt (Anderlecht), siger Evert Winkelmans i podcasten MidMid Mondial ifølge voetbalkrant.com.

Anderlecht er ganske rigtigt på jagt efter en ny træner, men det bliver næppe Kasper Hjulmand, da alt peger i retning af, at Brentford-assistenten Brian Riemer bliver klubbens nye cheftræner.

Kasper Hjulmand har tidligere i sin karriere været tæt på at lande en aftale med Anderlecht, ligesom Genk og Club Brugge også har været ude efter ham, skriver voetbalkrant.

Danmark påbegynder kvalifikationen til EM i Tyskland i 2024 mod Finland den 23. marts næste år. Derudover er man i gruppe med Kasakhstan, San Marino, Nordirdland og Slovenien.