Landshold Victor Risager

Fatter ikke Gareth Southgate: Må være personligt

Foto: Jan Christensen/Getty Images

James Maddison er ikke en del af den engelske landsholdstrup, og det har Jack Wilshere svært ved at forstå.

Af Victor Risager

James Maddison storspiller for Leicester City til daglig, hvor han i den forgangne sæson diskede op med imponerende 18 mål og 12 oplæg. Men på det engelske landshold er der ikke plads til den 25-årige midtbanespiller.

Og det har Jack Wilshere meget svært ved at forstå.

Således har Maddison ikke været i den engelske landsholdstrup siden efteråret 2019, og han står bag spillere som Jack Grealish, Phil Foden og James Ward-Prowse i køen om en udtagelse. Derfor ligner det også, at Leicester-stjernen må se VM hjemme fra sofaen frem for at være udtaget.

- Det er meget hårdt, især over for Maddison... Han har flere mål og flere assister end Grealish, Foden og Ward-Prowse, siger Jack Wilshere til TalkSPORT og tilføjer om Maddisons landsholdsfravær:

- Det må være personligt. Der er også antal skabte chancer, hvor han er nummer seks i hele Premier League. Nummer seks!

- Vi leder efter en kreativ midtbanespiller - jeg siger ikke, at ingen af dem kan skabe chancer, fordi jeg elsker Grealish, og jeg elsker Foden. Men du er i det mindste nødt til at have Maddison med i den samtale!

Jack Wilshere, 30 år, står selv noteret for 34 kampe, men har ikke været udtaget siden 2016. Han er aktuelt uden klub, mens han overvejer et tilbud om at fortsætte i AGF.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.