Video : Tipsbladet
Landshold

FC Barcelona vil tage kontakt til DBU

Andreas Christensen måtte udgå under opvarmningen, da FC Barcelona søndag slog Atlético Madrid med 3-0, og ifølge spansk avis håber den catalanske klub, at forsvarsspilleren bliver taget ud af Danmarks trup til de kommende venskabskampe.

Meget tyder på, at Andreas Christensen må melde afbud til Danmarks testkampe mod Schweiz og Færøerne, efter at den danske stjerne måtte udgå under opvarmningen til søndagens opgør mellem Atlético Madrid og FC Barcelona. 

Ifølge den spanske avis AS overvejer Barcelona nemlig at tage kontakt til DBU for at bede om, at Andreas Christensen bliver taget ud af Kasper Hjulmands trup, så forsvarsspilleren kan hvile frem til den 30. marts, hvor Barcelona spiller mod Las Palmas. 

Der er tale om smerter i akilessenen, som plager Andreas Christensen, lyder det. 

- Disse 15 dage regnes for afgørende for, at spilleren kan gå ind til den afgørende del af sæsonen i den bedste forfatning, skriver AS. 

Ifølge avisen bør det ikke blive et problem at overtale DBU. 

- Det faktum, at der er tale om to venskabskampe, mod Schweiz den 23. marts og Færøerne den 26. marts, gør, at klubben har en formodning om, at det danske fodboldforbund ikke vil gøre de store indvendinger mod at lade Christensen udgå truppen, skriver AS. 

Andreas Christensen er i alt noteret for 68 kampe for Danmarks A-landshold.