Video : Tipsbladet
Landshold

FCK-stjerne: Jeg ville skifte uden at tøve

FC Københavns Denis Vavro ville ikke tøve med at sige ja, hvis der kom et kæmpetilbud til ham.

Transfervinduet er de fleste steder overstået for denne gang, men ét sted hvor pengene stadig strømmer ud i jagten på nye spillere, er i Saudi-Arabien.

Frem til i morgen har klubber som Al-Nassr, Al-Ettifaq og Al-Hilal til at styrke deres kamptrupper, inden transfervinduet smækker i. Indtil videre har spillerstrømmen været stor.

Neymar, N'Golo Kanté, Karim Benzema og Jordan Henderson er nogle af landets nye stjerner, som ikke lige foreløbigt skal tænke på deres økonomi, og det skal deres næste generation for så vidt angår heller ikke.

Og pengene er da også attraktive. Det vedkender FC Københavns Denis Vavro, som ville takke ja til et tilbud uden at tøve.

- Jeg ville tage afsted med det samme. Selv på en cykel, siger han formentlig med et smil på læben til sport.sk.

- Saudiarabere gør det, fordi de har penge. Hvis andre ligaer havde samme muligheder, så ville de da også styrke deres position i markedet. Sådan er det bare. Vi ved også godt, hvilken tid vi lever i, og hvad lønningerne er i klubber i Europa. Spillere ønsker at være fri for den økonomiske bekymring efter deres karriere, siger Denis Vavro.

Den slovakiske stopper er i disse dage samlet med landsholdet, hvor Portugal venter fredag og Liechtenstein mandag i EM-kvalifikationen. Men selvom Denis Vavro forholder sig meget til de kommende landsholdsopgaver, så fastlår han, at han er tæt på toppen af sin karriere.

- Det er svært at sige [om jeg aldrig har været bedre, red.], men jeg har det godt. Jeg nyder fodbolden lige så meget, som da jeg var i FCK første gang, og vi vandt mesterskabet første gang sammen. Jeg har alt, hvad jeg og min familie har brug for. Jeg undgår skader, så det er fantastisk.

27-årige Denis Vavro har sammen med FC København fået en suveræn start på den nye sæson. Man topper Superligaen to point foran FC Nordsjælland, mens man i sidste uge spillede sig i Champions League-gruppespillet.

Det hele skete med Denis Vavro som den absolutte hovedperson.