• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mikkel Fuhr Nielsen

FCK-stjerne reagerer på Mohamed Salah-drama

Foto: Getty Images

Landskampen mellem Tunesien og Egypten har fået et efterspil i den engelske presse, men FC København-spilleren Elias Achouri, som spillede 81 minutter af kampen, neddrosler dramaet.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

"Hånede den unge Manchester United-spiller Hannibal Mohamed Salah," "Manchester Uniteds talent Hannibal håner Salah med fejringen i sejren over Egypten," "Manchester United-stjerne håner brutalt Mohamed Salah i international sejr, mens han også reagerer."

Onsdagens overskrifter i den engelske tabloidpresse flød over med historier om Manchester United-spilleren Hannibal Mejbri, der i tirsdagens landskamp mod Egypten fejrede scoringen til 3-1 ved at immitere en af Mohamed Salahs jubelscener.

Det er dén jubelscene, som Mohamed Salah blandt andet har lavet mod Chelsea i 2019, hvor han stiller sig på et ben, lukker øjnene og samler hænderne foran brystet. Den hev Hannibal Mejri også op af hatten tirsdag aften.

Den unge tuneser er på kontrakt i Manchester United, og det har fået den engelske presse til at skabe drama omkring situationen på grund af rivaliseringen mellem 'De Røde Djævle' og Liverpool.

Scoringen faldt i overtiden, hvor FC Københavns Elias Achouri var blevet udskifet. Efter torsdagens træning neddrosler han også dramaet overfor Tipsbladet.

- Du bliver nødt til at vide, at det ikke var Hannibal, der startede det. Det var Hamza Rafia, som scorede målet. Han lavede den jubelscene, men fordi Hannibal gjorde det samme, så tror folk, at han gjorde det, fordi han spiller i Manchester United og har noget kørende med Mohamed Salah af den grund. Men det var ikke helt sådan, da det var Rafia, som gjorde det, og han spiller i Serie A. Han er lidt ligeglad med Liverpool.


Stortalentet Hannibal Mejbri er på kontrakt i Manchester United, og det har fået den engelske presse til at tolke hans jubelscene som en stikpille mod Mohamed Salah (Foto: Getty Images).

Elias Achouri spillede 81 minutter inden sin udskiftning, og han kunne derfor kun se situationen fra bænken. Han mener dog, at det hele er blevet kørt op.

- Jeg tror ikke, at det var noget specielt mod Mohamed Salah. Det kan være medierne, som kører det op. De vil nogen gange gerne have noget at skrive om, så måske har de brugt det.

Kampen mod Egypten var Elias Achouris sjette landskamp for Tunesien og hans blot anden som starter.

- Det var fedt at være med landsholdet. Vi spillede to kampe, og den sidste var mod Egypten, som er en af de største nationer i Afrika. Det var en venskabskamp, men sådan en kamp spilles aldrig som en venskabskamp. Når vi spiller for vores land, så spiller vi altid for at vinde og gøre nationen stolt. Så det er aldrig bare en venskabskamp.

Elias Achouri trænede torsdag indenfor, da han er ankommet sent efter landsholdsopgaverne. Når han har været til rådighed har han været en af FC Københavns bedste, og derfor får man brug for ham med det kommende kampprogram.

Herunder kan du se Hannibal Mejbris jubelscene: