• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Godt nyt til danske fans: Ingen begræsninger

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der vil være fuld kapacitet, når Danmark gæster Skotland til november. Dermed slipper medrejsende danske fans for at få skåret i antallet af billetter.

Af Anders Dehn

Det er ikke kun herhjemme, at restriktionerne til fodboldkampe er væk. I andre lande begynder der også så småt at blive genåbnet for fuld kapacitet på lægterne; således også når det danske landshold kommer på besøg.

DBU's fankoordinator skriver tirsdag på Facebook, at der nu er godt nyt fra Skotland, som Danmark gæster den 15. november. Værterne forventer nemlig, at der ikke kommer nogen begrænsninger på danske fans.

- Der er derfor intet der tyder på - lige nu - at der skulle ske en nedjustering af antallet af danske fans til kampen. Det er fremragende, skriver DBU's fankoordinator på Facebook.

Foreløbig har 2.500 danskere sikret sig billet til kampen i Glasgow, men der er stadig ledige pladser at få. Det er der til gengæld ikke til Danmarks resterende hjemmekampe i 2021.

VM-kvalifikationskampene mod Østrig (oktober) og Færøerne (november) er allerede udsolgt.

- Vi er glade og taknemmelige for den store opbakning. Det er helt vildt at mærke. Alle vores medarbejdere har løbet rigtig stærkt efter EM, og vi ved godt, at alt for mange desværre er gået forgæves for at kunne få råd og vejledning til deres køb af billetter, sagde DBU's kommercielle direktør, Ronnie Hansen, for et par uger siden.

Landsholdstruppen til de to kampe i oktober blev udtaget i går, mandag. Find hele truppen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020