Foto: Getty Images
Landshold

Haaland afslører: Derfor afviste jeg det landshold

Erling Haaland repræsenterer det norske landshold, men angriberen havde også en anden mulighed, som dog ikke tiltalte ham.

Verdens måske bedste spiller i denne sæson skal ikke til VM, idet Norge kiksede kvalifikationen til slutrunden i Qatar. 

Men Erling Haaland kunne faktisk have været med i Qatar, hvis Manchester City-stjernen havde valgt at spille for det engelske landshold. 

Erling Haaland er født i Leeds, idet hans far, Alf-Inge Haaland, spillede for Manchester City tilbage i år 2000. At spille for det engelske landshold tiltalte dog ikke Erling Haaland, der er glad for at repræsentere det norske landshold. 

- Det er altid en fornøjelse at spille for mit landshold, og det er også et stolt øjeblik. Jeg har kun boet i England i tre-et-halvt år. Jeg har boet i Norge i meget lang tid, så det var et naturligt valg for mig, lyder det således, ifølge Sport Bild, fra Erling Haaland. 

- Man ved aldrig, hvordan det ville have været, hvis min far var blevet længere i England. Så var jeg måske blevet englænder. Men jeg er nordmand, og det er jeg stolt af. 

Erling Haaland boede i England frem til 2003, hvor angriberens far forlod Manchester City. Den 22-årige angriber er indtil videre noteret for 21 mål i 23 kampe for Norge.