Video : Tipsbladet
Landshold

- Han får mig til at tro på mig selv

Kasper Dolberg nyder stor succes i Anderlecht i øjeblikket, hvor han allerede har scoret fem gange på sine ni første kampe. Men hvor får han den selvtillid fra? Svaret ligger ifølge ham selv hos sin danske træner.

Tipsbladet i Helsingør:

Det må være fedt at være Kasper Dolberg i øjeblikket.

Han har fundet målformen i Anderlecht, han er lige blevet far til tvillinger, og han er blevet udtaget til Kasper Hjulmands landsholdstrup.

Det står i skærende kontrast til livet i Sevilla og Hoffenheim, hvor det ikke ligefrem kørte på skinner for den 26-årige angriber. Men nu har han fået en cheftræner i Brian Riemer, der virkelig har fået ham til at tro på tingene igen.

- Han er utrolig professionel. Han arbejder rigtig hårdt, og han er helt fantastisk med mennesker og god til at få det bedste ud af både mennesker og fodboldspillere. Det jeg synes har været det bedste ved det hele, det er den måde han taler til mig på, og den måde han får mig til at tro på mig selv.

Kasper Dolberg blev især misforstået af sin tidligere træner i Sevilla, Jorge Sampaoli, der kritiserede ham ved at sige, at han var introvert. Og selvom danskeren ikke er den største sludrechatol, så virker hans danske træner til at have en større forståelse for ham.

- Han forstår mig. Jeg snakker rigtig meget med Brian dagligt, og har haft nogle gode samtaler med ham. Jeg føler at han kender mig. Han ved, hvordan han får det bedste ud af mig.

Danskerens kontrakt med Anderlecht løber helt frem til 2027, så det kan nå at blive til mange flere mål i danskerkolonien i Belgien.