• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Her er de danske oversiddere mod Kroatien

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kasper Hjulmand har skullet fravælge to spillere til kampen mod Kroatien.

Af Kenneth Jensen

Når det danske landshold torsdag aften går på banen til et opgør mod Kroatien, er det med vished om, at en sejr sikrer landsholdet en plads blandt de sidste fire i Nations Leagues øverste lag, selv om der resterer et opgør mod Frankrig på søndag i Parken.

Danskerne skal forsøge torsdag at slå det eneste hold, der indtil videre har formået at slå Danmark i form af Kroatien, der for fire år siden vandt sølv ved VM-slutrunden i Rusland.

Og til opgøret har Kasper Hjulmand skullet lade to mand sidde over, da han har udtaget en landsholdstrup på 25 mand, men kun må have 23 i en kamptrup.

Den første er Jesper Lindstrøm fra Frankfurt, og det skyldes, at "Jobbe" har været syg og derfor helt går glip af kampen.

Den anden oversidder er Anders Dreyer, der blev efterudtaget, da Andreas Cornelius og Robert Skov måtte melde fra med skader. FCM-stjernen må altså se kampen fra tribunen i Kroatien.

Der er kampstart mellem Kroatien og Danmark klokken 20.45 i aften.

Undgår Danmark at tabe, vinder man gruppen med en sejr hjemme over Frankrig på søndag, mens et nederlag vil betyde, at man skal slå Frankrig søndag og samtidig have hjælp fra Østrig, der skal tage point fra Kroatien. Man kan også bare vinde torsdag aften, for så er det sikkert, at Danmark ender som gruppevinder.