• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lars Gram-Hanssen

Her kan Andreas Skov Olsens fremtid ligge

Foto: Getty Images

Andreas Skov Olsen befinder sig i en vanskelig situation i Bologna, og Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen analyserer her kantspillerens muligheder i januars transfervindue.

Af Lars Gram-Hanssen

Andreas Skov Olsen rygtes i disse dage væk fra Bologna, idet den danske landsholdsprofiil er blevet rygtet til klubber i både Skotland, Spanien og Danmark. 

Ifølge Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen skal FC Københavns fans dog næppe sætte næsen alt for meget op efter Andreas Skov Olsen. 

- FC København har været nævnt, både i det her vindue, og i 2021, og det giver egentlig fin nok mening, for Andreas Skov Olsen vil da være en drømmespiller på kanten for FC Købehavn. Men jeg tror, at der er en række klubber, og ikke mindst ligaer, der står foran, siger Troels Bager Thøgersen.

Men hvilke destinationer er så realistiske destinationer for Andreas Skov Olsen, hvis Superligaen ikke er?

- Eksempelvis andre italienske klubber. De har jo set, hvad Andreas Skov Olsen kan. De kan også godt se, at hans manglende spilletid også hænger sammen med, at Bologna under Mihajlovic er gået over til at spille med wingbacks, og at det altså ikke er Andreas Skov Olsen, der har spillet sig af og har været ringe. Det er ikke det, det handler om, lyder det fra Troels Bager Thøgersen.

- Og de italienske klubber skal man ikke undervurdere, for de er altså ret villige til at handle med hinanden. Så på den måde kunne det godt give mening, at han blev i Italien, hvilket også er en relativt nem og hurtig løsning her i en januar måned, eksempelvis med en lejeaftale.

Ifølge Troels Bager Thøgersen er der også nogle tyske klubber, der kan give mening for Andreas Skov Olsen, særligt dem, der spiller noget offensiv fodbold. Klubber som Mönchengladbach og Wolfsburg kunne eksempelvis være interessante, argumenterer Troels Bager Thøgersen. 

Sevilla har desuden været nævnt på rygtebasis, men ifølge Troels Bager Thøgersen er Thomas Delaneys klub trods alt nok en lidt for stor adresse for Andreas Skov Olsen i denne omgang.

Andreas Skov Olsen har igennem længere tid også været rygtet til Rangers FC, og selvom den skotske liga måske ikke er den mest attraktive, så peger Troels Bager Thøgersen på, at Rangers FC rent økonomisk er langt foran FC København. 

Men selvom Andreas Skov Olsens førsteprioritet næppe er dansk fodbold, så er det ikke ensbetydende med, at kantspilleren slet ikke kan rykke hjem i slutningen af januar. 

Se hele Troels Bager Thøgersens analyse af Andreas Skov Olsens situation i videoen i toppen af artiklen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020