• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Hjulmand: Det kommer til at give os nogle svar

Foto: Getty Images

Kasper Hjulmand stiller op i en uvant formation mod Frankrig.

Af Oliver Okstrøm

Det har ofte været med en tre-backkæde med wingbacks, når Danmark har mødt modstand på Frankrigs niveau, men sådan er det ikke søndag aften, når de rødhvide går på banen mod 'Les Bleus'.

Det er i stedet med fire mand i bagkæden, og det er noget, som skal give landstræner Kasper Hjulmand nogle svar. Det fortæller han om i et interview med TV 2 før opgøret.

- Vi bliver klogere, så lad os se bagefter. Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at få nogle rigtig gode svar i dag, siger han og fortsætter:

- Vi har i vores 4-3-3 spillet mange gode minutter, men vi har sjældent startet mod så godt et hold på den her måde, så vi får nogle svar på, hvad der giver os problemer - og hvad der kommer af positive ting, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Han peger desuden på, at man skiftede til en fireback-kæde i kampen i Frankrig mod aftenens modstander.

Det er dog  ikke lige til at sætte en finger på, hvad han præcist gerne vil finde ud af i kampen, men der er mange ting, som de kigger på i landstrænerteamet, fortæller han.

- Der er rigtig mange ting, som vi kigger på. Det er den sidste test, som vi spiller, og der er to måneder til, og der kan ske uendeligt mange ting. Så uanset om vi vinder kampen, så kan der ske meget i de næste to måneder, så selvom vi skulle tabe, så ændrer det ikke på min følelse, jeg går til VM med, siger Hjulmand.

I startopstillingen er Simon Kjær desuden blevet sendt på bænken. Se opstillingen her.