Video : Tipsbladet
Landshold

Hjulmand forklarer: Derfor starter Damsgaard inde

Der er ikke nogen, der kan det, som Damsgaard kan, fortæller Kasper Hjulmand.

Brentford-spilleren Mikkel Damsgaard er blandt de 11 foretrukne i landstræner Kasper Hjulmands startopstilling i tirsdagens testkamp mod Færøerne, og det kommer efter nogle gode præstationer ved træningen.

Det fortæller landstræneren om i et optakten til kampen på TV2 Sport.

- Mikkel har været opløftende at se i lejren. Det har været en fornøjelse at se, hvordan han ligger og arbejder mellem linjerne. Der er ikke nogen, der har den fornemmelse, som han har i det, som man ikke kan måle og veje, siger han og fortsætter:

- Men det der med at ligge langt væk fra modstanderne, lægge den mellem linjerne. Han gør vores spil bedre på den måde, og jeg håber meget, at vi får det at se i dag, lyder det fra Hjulmand.

Det står også klart for ham, hvordan han gerne vil se Damsgaard i kampen.

- Vi kan spille ham lidt fra venstre, som vi gør i starten. Vi kan have ham som en af 8'erne i dag undervejs. Vi kunne godt tænke os at se ham sammen med Christian (Eriksen red.) undervejs i kampen også. Han har vist lovende takter. Jeg håber virkelig, at han viser det også.

Endvidere peger han på, at man på højresiden skal forvente, at Elias Jelert bliver det brede punkt, mens Dreyer vil være mere inde, selvom det også godt kan ske omvendt.

Kampen spilles klokken 20.15, og det vil blive lavet LIVE-opdateringer undervejs her på siden.